D.C.N.

Dalmatiër Club Nederland

Het laatste nieuws

Dalmatisch Café

Beste DCN leden,

Op woensdagavond 29 november 2023 om 19:30 uur zal de Dalmatiër Club Nederland een nieuw Dalmatische Café organiseren.

We zijn trots deze keer de online theorie avond te mogen organiseren over Bouw & Beweging, gegeven door KynoKien. 

Het is een avondvullend programma dat uitgebreid laat zien wat het verband is tussen bouw van de hond en zijn gangwerk en wat de invloed is van bijvoorbeeld de schouderhoeking op de beweging van de hond. De kennis hierover helpt je als fokker bij het selecteren van de beste pup uit je nestje en het selecteren van een goede reu. Het leert je ook zien hoe jouw eigen hond loopt, waarom hij loopt zoals hij loopt, waardoor je ook eerder problemen leert signaleren van het bewegingsapparaat. Een must voor iedere hondenliefhebber! 

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen (interesse) willen we volgend jaar ook de vervolgcursussen organiseren, namelijk: 

* Online praktijk oefenavond Bouw en Beweging 

* Praktijkmiddag met de door de deelnemers zelf meegebrachte honden

 

Maar, we beginnen dus bij het begin, een online presentatie Bouw & Beweging. Interessant voor iedereen die een hond heeft, met honden werkt en honden fokt! 

De kosten voor het deelnemen aan de online presentatie in november bedragen €10 per deelnemer voor leden van de DCN en €15 per deelnemer voor niet-leden van de DCN.

Omdat we de theorie-avond graag zoveel mogelijk op ons eigen ras, de Dalmatische hond, willen baseren, willen wij heel graag zoveel mogelijk stand foto's van de Dalmatische Hond ontvangen om deze op 29 november te bespreken. We zijn niet alleen op zoek naar foto's van de mooiste Dalmatische Hond maar foto's van allerlei type Dalmatische Honden. Doe je mee met onze theorie-avond, zouden wij heel blij zijn om ook een of meerdere stand foto's van je hond te ontvangen (niet verplicht). De foto's hebben we nodig voor 1 november (zodat KynoKien ze op kan nemen in hun programma). Inschrijven voor de online theorie avond kan tot vrijdag 24 november. 

We hopen jullie te ontmoeten op 29 november! Geef je onder vermelding van naam op voor deze super leerzame presentatie voor 24 november via email adres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met hartelijke groet, de Kynologische Commissie.

Dalmatierclub.NL 

logo van de Dalmatier Club Nederland

 

Lid van:

DalmatierClub Nederland I Raad van Beheer op kynoligsch gebied

 Zie ook

 

 onlinedogshows